lauantai 4. toukokuuta 2013

Puuta kaatuu

Tabletti ei halua olla yhteistyössä, joten kuvaton taas vaihteeks.

Tänä viikonloppuna sain vihdoinkin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja pääsin moottorisahan kanssa riehumaan. Kyllä siinä yks närekin kaatu ja pari runkoo tuli pätkittyä. Nälkä kasvaa syödessä ja ilmoitin isännälle että nyt kaatuu koivukin pihasta, mutta siinä kohden pistettiin jarrut lukkoon, on kuulemma liian lähellä linjaa ( eikä mikään pikku linja olekaan, kakskymppinen nääs) että pimenee koko pitäjä jos siihen rysäyttää.

No sit näitä tehdäämpä nopeesti juttuja...piilotettiin 60 m maakaapelia ihan näytöstyyliin ja vain yhdellä rakolla...tosin sekin on mun kädessä. No ompahan ainakin aloitettu mökin sähköistäminen, seuraavaks pitää vissiin kutsua sähkömies, mistähän niitä sais? Tarvis olla luotettava, nopee ja komeekin sais olla....

Piiiiitkän pitkän tauon jälkeen pääsin taas offaamaan. Ihan vapautuneestihan sitä ei päässyt vetämään kun ei ollut oma auto alla ja lapset kyydissä, mutta josko tämä tästä taas aukeis.

Tämmöistä täällä tällä kertaa, ja josko ens kerralla sitten jo kuviakin.

1 kommentti:

 1. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista